Vanliga frågor & svar

Hur benämner ni Loka Crush?

Är det en läsk? Vi säger att det är en kolsyrad fruktdryck med naturliga ingredienser, så snarare en ”läsk”.  Varför, jo för att Loka Crush är framställd av juice från frukt eller bär och vatten från Loka.  Endast naturliga ingredienser, inga konserveringsmedel, artificiella sötningsmedel eller färgämnen.

Finns det socker i Loka Crush?

Det finns inget tillsatt socker i Loka Crush. Sötman kommer istället från frukt. Loka Crush innehåller 60% mindre socker än en vanlig snitt-läsk. Men vi tycker den är ”läskande” god!

  Är Loka Crush nyttigare än läsk?

Kunskapsbomb! Loka Crush innehåller ca 5,5 sockerbitar i en 50 cl flaska. ​​Detta kan jämföras med 14 sockerbitar för juice och 15 för läsk.

Vad är naturlig sötma från frukt i Loka Crush?

Det finns olika tillvägagångssätt i hur en dryck får sin sötma. Vissa väljer att tillsätta raffinerat socker, andra artificiella sötningsmedel. Vi har valt en tredje väg och det är att låta frukten göra jobbet och ta sötma därifrån. Mer faktiskt så filtreras juice och så utvinns sockerarterna som sedan ger drycken sin sötning. Därför deklarerar vi just detta – sötning från frukt.

  Vad innehåller Loka Crush?

​​Innehåller: Vatten från Loka, fruktjuice, sötma från frukt, naturliga aromer. Punkt slut.

Kan ni sponsra mig eller göra ett samarbete?

Vi får många förfrågningar från privatpersoner och organisationer som önskar samarbeten och sponsring. Det är såklart väldigt hedrande, men i dagsläget har vi tyvärr inte möjlighet att förverkliga detta.

pear Är Loka Crush ok för veganer?

Självklart, det finns inga animaliska ingredienser i Loka Crush.

Kan diabetiker dricka Loka Crush?

Loka Crush har en sötning som kommer från frukten. Den är därför på inget sätt extra lämpad just för diabetiker.

  Finns det konserveringsmedel i Loka Crush?

Nej. Vi har gjort en stor investering i en sluten produktionslinje, en s k ultra clean tappningslinje. Resultatet är en naturlig produkt av hög kvalitet utan konserveringsmedel.

Vad är naturliga aromer?

Aromämnena i alla Loka Crush är naturliga och kommer från naturliga vegetabiliska råvaror.

Finns det kalorier i Loka Crush?

Ja, ca 20 kcal per 100 ml.

Kakor
Policies
Spendrups

© 2023 Spendrups Bryggeri AB