Regler & villkor

Kampanjen arrangeras av:

Spendrups Bryggeriaktiebolag, 556079-6871, spendrups.se (”Spendrups”)

Genom att delta i kampanjen accepterar du nedan regler och villkor för kampanjen. Spendrups är ansvarig för kampanjen och för den personuppgiftsbehandling som sker. Den rättsliga grunden för personuppgiftsbehandlingen är Spendrups berättigade intresse av att genomföra och hantera kampanjen inklusive att hantera utdelning av vinster samt skicka påminnelser om kampanjen, efter en intresseavvägning där det faktum att deltagandet är frivilligt har beaktats.

För mer information om personuppgiftsbehandlingen och dina rättigheter, besök https://www.spendrups.se/personuppgifter.

Kampanjen pågår mellan 15/5 – 27/8 2023. För att delta ska du vara över 18 år och bosatt i Sverige. Anställda eller familjemedlemmar till anställda hos oss och samarbetspartners får inte delta. Vi tillåter endast en registrering av konto per person. Samma person får spela hur många gånger de vill men kan endast vinna vardera vinst en gång.

Vinsterna från spelet börjar lottas ut veckovis från och med 15 maj.

Spelet fungerar inte på OnePlus telefoner och då går det tyvärr inte att delta.

Ansvarig för denna tävling är Spendrups Bryggeriaktiebolag. Tävlingen är inte administrerad, stödd eller sponsrad av Instagram. Genom deltagandet i denna tävling bekräftar och godtar du att Meta inte kan hållas skadeståndsansvariga för tävlingen.

Om du deltar i tävlingen kommer vi behandla de personuppgifter som du skickar in. Den lagliga grunden är vårt berättigade intresse av att genomföra tävlingen, efter en intresseavvägning. Vi behandlar uppgifterna enbart för att genomföra tävlingen. För utförandet av denna tävling har Spendrups anlitat Billet Communication som omfattas av personuppgiftsbiträdesavtal. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter på spendrups.se/personuppgifter. Ansvarig för personuppgiftsbehandlingen är Spendrups Bryggeri AB, 556079-6871.

Såhär deltar du

Gå på smultronjakt i Loka Crushs värld! Hur många smultron hittar du?  Öppna AR-upplevelsen framför dig och rör dig sedan runt i smultronvärlden för att utforska. Lyckas du hitta alla 20 eller nöjer du dig med ett fåtal? Du samlar in smultronet genom att klicka på det.

När du hittat alla (eller så många smultron du vill) så klickar du på smultron-ikonen i spelet. Vid avklarad jakt trycker du sedan på kameraknappen för att fota bilden du får upp vid avklarat spel på Instagram. Därefter klickar på pilen och väljer ”meddelande”. Sök sedan upp @lokacrush.nu och klicka på skicka meddelande. Nu är du med i veckans utlottning

Vinster

Uppblåsbar kajak (värde ca 1500kr) – 1 vinnare per vecka. 14st vinnare totalt.

5 vinnare av ett Loka Crush badlakan (värde ca 199kr) varje vecka. 70st vinnare totalt.

VINNARE: Varje vecka lottas vinsterna ut bland deltagarna enligt ovan. Lottningen baseras på att du deltagit  under den aktuella veckan. Deltagare som inte vinner kommer inte att underrättas särskilt. Resultatet behöver inte motiveras och kan inte överklagas.

Hur mottar du din vinst

Vinnarna kontaktas via DM, högst en vecka efter spelad vecka då man har vunnit. För att ta del av vinsten behöver vi inom 10 dagar få person och adressuppgifter dit vinsten ska skickas. Mottar vi inget svar inom denna tid dras en ny vinnare, genom lottdragning. Vinsten skickas ut till vinnaren och det kan ta upp till fyra (4) veckor efter att vi mottagit adressuppgifterna till dess att vinsten levereras.

Eventuell vinstskatt bekostas av vinnaren.

Vi står för portot för att skicka ut vinsten. Om vinsten inte hämtas ut i tid förlorar du din rätt till vinsten.

Vinsterna kan ej bytas mot kontanter eller andra vinster och kan ej överlåtas till annan person.

Allmänt

Arrangören tar inte ansvar för konsekvenserna av att deltagande av online-spel försvunnit eller blivit för sent levererade till arrangören. Arrangören tar inte heller ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka anmälan, deltagande i eller slutresultatet av kampanjen. Arrangören ansvarar inte för tredje parts handlande eller försummelse.

Arrangören förbehåller sig rätten att:

-Vid behov uppdatera kampanjvillkoren under kampanjperioden. Vid fortsatt deltagande anses eventuella ändrade villkor vara godkända.

-Stänga av en användare utan förvarning vid olämpligt beteende eller misstänkt fusk. Personer som bryter mot dessa kampanjvillkor kommer att uteslutas ur kampanjen och kampanjbidraget kommer att ogiltigförklaras.

 

FRÅGOR:

Vid frågor rörande kampanjen vänligen kontakta Spendrups via Loka Crushs DM.


Kakor
Policies
Spendrups

© 2023 Spendrups Bryggeri AB